Skip to main content
Fleet Sales bij BMW.

Fleet Sales bij BMW.

De Fleet aanpak van BMW.

Al meer dan 40 jaar staat BMW Van den Broeck garant voor zijn uitstekende dienstverlening en zijn professionele dienst na verkoop voor Fleet klanten. Het doorgedreven enthousiasme van ons team en onze ervaring hebben er toe geleid dat onze klanten portefeuille voor meer dan 70% is opgebouwd met vooraanstaande bedrijven uit onze regio.

Ook dit jaar sloten wij met verschillende bedrijven een nieuw samenwerkingsakkoord en treden op als hun exclusieve Key Dealer binnen de BMW Group.

Onze ervaring leert ons dat de noden van een professionele klant zeer uiteenlopend kunnen zijn. Daarom werken wij steeds een gedetailleerd voorstel uit dat perfect aansluit op de wensen van de Klant en waarin wij een waaier van diensten à la carte kunnen aanbieden.

Het resultaat van een samenwerkingsakkoord met BMW Van den Broeck is dus zeker niet uitsluitend het vervullen van onze afspraken maar het continu streven naar het overstijgen van de verwachtingen van onze Klanten.

Twijfel zeker niet ons Fleet departement te contacteren voor alle verdere informatie.
FLEETDEALER VAN HET JAAR.

FLEETDEALER VAN HET JAAR.

Met veel fierheid laat ik u weten dat BMW Van den Broeck verkozen werd tot fleetdealer 2018 voor Vlaanderen, een verkiezing die door link2fleet jaarlijks georganiseerd wordt. Ik wil dan ook van deze bekroning gebruik maken om heel wat mensen te bedanken. Vooreerst, u, beste klanten en fleetmanagers, voor uw loyaliteit en het vertrouwen dat u ons de voorbije jaren heeft geschonken. Ik wil hier ook graag onze medewerkers bij betrekken die dankzij hun professionaliteit, ijver en inzet altijd het beste van zichzelf geven om u de meest optimale service te bieden.Deze onderscheiding is niet alleen een bewijs van de appreciatie voor onze diensten maar tevens een aanmoediging om u in de toekomst te blijven dienen op de meest professionele manier.

Bekijk hieronder de toespraak video van COO Sibylle Vanbossuyt aan Link2Fleet

Naar de video
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top